Klikkeramiek: ideaal voor binnenruimtes

Klikkeramiek is geschikt voor gebruik in onder andere kantoren, de horeca, retail en voor showrooms. Ook in en om het huis kan het uitstekend worden toegepast.

kantoren

horeca

retail en showroom

musea en exposities

Beurzen en exposities

opslag en werkplaats

thuis

Voor elke branche een oplossing.

Klikkeramiek is zeer geschikt voor gebruik in binnenruimtes. Klikkeramiek is verkrijgbaar in twee diktes: 18 mm en 28 mm en kan dus ook in industriële omgevingen worden toegepast.

18 mm dik. Verkrijgbaar in vele kleuren.
28 mm dik. Geschikt voor industriële toepassingen.

Revolutionair snel een vloer leggen? Het kan met klikkeramiek.

Dankzij het gepatenteerde in elkaar grijpende kliksysteem van Klikkeramiek kan de nieuwe tegelvloer worden gelegd met een snelheid van 25 m2 per persoon per uur. De stabiliteit van de vloer in lengte- en dwarsrichting is gegarandeerd.

Stap 1:

Klikkeramiek wordt volgens DIN 18202 direct op de bestaande vloer in de detailhandel voor levensmiddelen geïnstalleerd – vóór de installatie is geen oppervlaktebehandeling nodig.

Stap 2:

De nieuwe vloer wordt in recordtijd schoon en stil op het oppervlak geïnstalleerd. Praktisch elk denkbaar oppervlak is mogelijk en kan worden uitgevoerd in overeenstemming met uw specificaties.

Stap 3:

De gepatenteerde tegelvloer met klik-in afdichtingssysteem klikt gemakkelijk en snel op zijn plaats.

Stap 4:

De nieuwe vloer is klaar en direct belastbaar vanaf het moment dat hij gelegd is. De vloer is ook geschikt voor (elektrische) hefwagens die goederen dragen.

Demo of brochure?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de klikkeramiek van Cerriva? Maak een afspraak en wij komen persoonlijk bij je langs voor een demo. Proof of concept noemen wij dat!